Nytt innehåll i tacon!

Nytt innehåll i tacon!

Till skillnad från många andra så brukar vi äta taco på måndagar istället för fredagar, men igår blev det faktiskt fredagstaco för oss också! Mest för att testa ett nytt innehåll, Pulled Vego, ett bra alternativ om man vill ha ner kalorierna lite. Men hur skulle det smaka?

Garant Pulled Vego är långkokt vete som ligger förpackad i en klump om 240gr. Vete istället för köttfärs? Japp! När man tillagat klumpen (20 min i ugn), tagit isär och kryddat den med tacokrydda, så smakar det faktiskt som köttfärs. Eller kanske som kycklingfärs, det är ju inte lika fett som köttfärs. En kompis 3-åring ville ha mer av kycklingen, deras 15-åring sa ”jag vet inte vad det är, men får jag mer”. Det visar väl att det smakar som ungefär vanligt  🙂

Som Viktväktare blir man glad varje gång man hittar ersättningsvaror som är billigare i points än det man vanligtvis använder. 10 SP kostar hela förpackningen som räcker till 6-7 bröd, heeelt ok! Med vår hemmagjorda tacokrydda, slipper man även de pointsen och får en godare krydda. Inte helt fel att hitta bra alternativ till kött heller!

Detta var alltså en himla trevlig överraskning! Nu är det egentligen bara bröden som drar iväg, men äter man tacon i ett salladsblad så blir det ju nästan inga Points alls! Å det är bra! Jag älskar taco!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *