Kaktusen är kvar…

Kaktusen är kvar…

Trots att jag försökt med ogräsmedel i halsen är kaktusen kvar och gör ont. Det är lite bättre, men fortfarande lever jag på halstabletter och hallonte. Tur att jag inte jobbar förrän i eftermiddag…
 
Så jag tog en lång sovmorgon, somnade om efter att killarna gått till skolan och sov till 9.45. Så skönt! Gick ner till Vännen som satt och tittade på video, men har inte ätit frukost än. Vännen är ute med Baileys nu, jag får inte följa med. Han vill att jag ska stanna hemma ikväll med, men SÅ dålig är jag inte. Jag vill jobba! Får jag bara ta det lugnt idag så kommer det gå jättebra.
 
Så jag tror jag kryper ner i sängen igen med nåt att läsa.
Gör en bra dag allihopa!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *