Kan Bert så kan jag!

Kan Bert så kan jag!

Har precis kollat på programmet med Bert Karlsson och jag måste nog säga att jag är mer ståndaktig än vad han är… men det kanske inte är så svårt? Jag gick ner 12 kg år 2000 och höll det fram till 2004/2005. Sedan dess har jag gått upp 7 kg!!!
 
Det är alltså dessa som ska bort nu å den här veckan har gått riktigt bra. Har skrivit upp allt jag ätit och hållit mej långt inom ramen varje dag. Tyvärr blev det ingen promenad idag heller, men men…
 
På måndag står jag vid vågen på Viktiväktarna som vanligt. Ett extrajobb jag haft i 4-5 år nu. Ger inte mycket pengar, men man ges heller inte tillfälle att svulla ut som man kanske gjort annars. Men som sagt, nu måste jag gå ner ca 8 kg vad ger jag annars för intryck på de stackare som ska vägas hos mej?
 
Bert körde med ”hälften av allt” och då stod han still i vikt. Jag skär ner ordentligt och rör på mej, och går ner!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *