Kollapsar på soffan

Kollapsar på soffan

Dagarna bara springer förbi! Just nu är det fullt ös från morgon till kväll och det är inte alls så jag vill ha det. Eller vill och vill… jag hade gärna haft det så om jag orkat. Nu kollapsar jag på soffan så fort jag kommer hem från nåt skoj och orkar sen inget mer den dagen. Diskbänken ser ut därefter…

Just idag har det varit en vinprovning hos Oenoforos med god lunch av Fredrik Jonsson. Man dricker pyttelite, så jag kan inte skylla på alkoholen alls, men likt förbaskat så kraschlandade jag på soffan och sov i nästan två timmar efteråt. Hundpromenaden får vänta till kvällen, men pälsbollen verkar inte misstycka särskilt mycket där han ligger brevid mej och snarkar.

Mitt enda måste är enligt Martin att ta hand om mej. Mitt enda måste enligt mej är att ta hand om hund och hem… och sen mej. Just nu tas det inte hand om nåt… eller jo… Hunden tar vi hand om som man ska, han är viktigast av allt! Tack och lov så är han en sjusovare som inte kräver så mycket mer än kärlek, mat, en daglig långpromenad och en ständigt öppen dörr ut till trädgården. Så pälsbollen tar vi hand om men hur sjutton tar man hand om sej själv när man somnar så fort man sätter sej ner?

Bloggen och magasinet finns i bakhuvudet hela tiden. Där finns inga krav, men jag går ständigt och klurar på nya recept och inlägg. Så blir man efter tio år i ”branschen”. Bloggen är en naturlig del av mitt liv som är med oavsett vad jag gör. Just nu klurar jag på nya recept för säsongen, typ plommonpajer och annat smaskigt. Vi ska testa ett nytt recept i helgen, så får vi se om det kan bli något till Du i Fokus. Det är många som har frukt i sina trädgårdar och efterlyser recept, men inte vilka som helt – utan recept för Viktväktare. Så det försöker vi hitta på!

Å nästa vecka är det julafton varenda dag! Då börjar alla publikrepetitioner och det är teater nästan varenda dag. Underbart! Då blir det lugna förmiddagar så jag orkar kvällarna. Å sen ska allt skrivas om förstås. Jag vill gärna ha ut texterna på premiärdagen, oftast lyckas jag. Nästa vecka ska Martin på resa med jobbet, så jag måste fixa hundvakt också. Lyxproblem, jag vet!

Jag är alltså en bloggande hemmafru med hundra järn i elden som inte får något gjort, typ… Inte så mycket som jag skulle vilja iaf…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *