Laila Bagge och Viktväktarna

Laila Bagge och Viktväktarna

Idag börjar årets roligaste mässa; Hälsomässan eller Allt för Hälsan som den igentligen heter. Jag skulle kunna gå där i timmar, men eftersom vi fått förmånen att jobba där på söndag så nöjde vi oss med att mingla runt några timmar idag.

I Vikväktarnas monter fanns Laila Bagge. Hon har gått ner i vikt med hjälp av vårt program och var där och gjorde reklam för oss. Många ville ha autograf och en bild eller smaka desserterna hon lagade tillsammans med vår kostansvarige och en kock. Vi gick runt och tittade på de olika utställarnas montrar, åt lunch med vår chef och pratade några ord med Laila.

Mer hann vi inte eftersom vi skulle köra iväg Junior som ska vara på läger tom söndag och vi ville hinna byta npgra ord med Senior innan han drog till jobbet. Bägge behövde lite förhållningsregler, så att allt ska fungera som det är tänkt… Vi ska iväg på bugg-fest ikväll, så Senior måste skynda sej hem till hunden osv.

Så nu är det tomt och tyst här hemma. Ska nog sätta mej i soffan med Baileys och mysa en stund, dela lite av en godispåse med honom 🙂 Sen är det bara att byta om och fixa till sej innan vi ska iväg. Har inte så stor lust, men det blri säkert kul bara vi kommer dit.

Känns som jag varit vaken i 100 timmar!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *