Lång dag…

Lång dag…

Igår när vi kom hem från jobbet var jag helt slut. Det tar på krafterna att gå upp vid 7 varje morgon, serva snickarna hela dagen och sen jobba. Särskilt som jag ju faktiskt inte är helt frisk, jag har ju min sömnapné att ta hand om. Så ögonen sved rejält när jag till slut fick gå och lägga mej strax innan midnatt.

Men vilken bra dag det var!
Tomten som uppvaktades med tårta och vår presentblogg till honom. Han blev jätteglad! Vid 22-tiden ringde han och frågade hur man gör si eller si, och så fick jag vägleda honom för att göra lite grejer. Det trasslade lite med golvbrunnarna så Tomten var här ända till strax efter 19, så han fick jobba lite som hundvakt också medan vi jobbade.

Alltså blev elektrikerna hemskickade när de kom, de hann lägga 2/5 av värmegolvet innan Tomten konstaterade att de måste komma tillbaka. Så de kom precis in genom dörren nu. Idag kommer alltså värmeslingorna att läggas på plats och sen ska golvet flytspacklas. Vi får väl se hur länge Tomten ska vara här, blir det till lunch får han fisk… det gillar han INTE! Så vi får väl se hur det blir  🙂

Åker han innan lunch kanske vi kan få veckans sushi, den har vi inte hunnit med! I övrigt ska Martin hjälpa sin pappa att byta däck och passa på att duscha hos dem. Jag lånade duschen på jobbet och det var ljuvligt! Vi ska ägna dagen och kanske helgen till att leta badrumsmöbler, på torsdag ska de vara på plats igen. Så det blir väl en tur till IKEA, Hornbach, Rusta mfl. Kollar på Blocket också men har inte hittat något än.

Idag är det alltså fredag och ”ledigt”… jojo… det blir som det blir med den saken.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *