Långledig… eller hur?

Långledig… eller hur?

Långledig = en hel dag extra ledigt  🙂

På den här ”långledigheten” ska vi röja badrummet, måla taket minst två gånger och sätta upp ny belysning. Detta ska vara klart tisdag morgon kl 7, för då kommer snickarna. Redan igår körde Junior igång, han kopplade ur de gamla lamporna och fläkten. Så nu är iaf taket rent, så man kommer åt överallt. Jag har tvättat hela veckan, så jag börjar ledigheten med nästa tomma tvättkorgar… det ni!

Så det ska alltså röjas både här och där idag. Det ösregnar ute och snart ska det bli snöstorm… så det är inte mycket annat vettigt man kan göra. Alla är lediga (utom Junior som jobbar några timmar i eftermiddag), så alla får hjälpas åt.

Martin ska iväg och handla, Senior ska ta hand om kläderna i tvättstugan och packa sina grejer till Öland. Han åker dit på måndag. Junior gjorde massor igår, så han får nästan ledigt… kanske en snabb röjning av lilla toan. Jag ska måla tak! Inte en enda påskgrej är framme, meningen var ju att vi som vanligt skulle åka till Öland… men så blev det inte. Så vi kanske ska ställa fram några påskgrejer också… kanske?

Eftersom killarna jobbar omlott imorrn, men är hemma idag och ikväll, så ska vi dela ut påskäggen i kväll och äta påskmiddag = taco, ikväll. Det var ju det där med traditioner, vi e inget bra på sånt  🙂

Alltså går långfredagen i familjens tecken. Vi ska hjälpas åt att fixa här hemma, dela ut påskägg och käka taco. Strunt samma vilken dag det är, vi är tillsammans och mår bra. Det är huvudsaken. Å vi är ju ”långlediga”  🙂

Men först ska jag göra plats för påskblomman vi fick av våra medlemmar igår. Vi har världens bästa medlemmar!

Glad påsk på er everyhopa!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *