Perfekt!

Perfekt!

Igår firade vi alltså vår påsk här hemma. Vi åt påsktaco och delade ut påskäggen och hade myyyyys. Fotoböckerna gjorde succé! Det blev precis så bra som jag trodde. När de fick sina böcker grottade de direkt ner sej i bilder och minnen, fnissade och kommenterade. Preciiiiis jag hoppades och trodde.

Jag fick också påskägg och förutom godis låg där även Camilla Läckbergs senaste bok. Så den har jag börjat läsa nu. Jag är lite rädd för att börja läsa böcker eftersom jag inte får nåt gjort förrän de är färdiglästa… men jag tror att jag ska kunna ta denna lite då och då istället för att plöja rakt igenom.

Idag har vi nämligen lite annat på agendan än att läsa böcker. Vi målade taket i badrummen en första sväng igår och ska måla andra gången idag. Sen får vi se om det behövs en tredje gång eller om det är ok. Imorrn ska belysningen på plats igen, så snickarna har ljus att arbeta i.

Vi ska åka till sopen med skräp, så altanen blir tom på grejer och går att ha som lagringsplats under de kommande två veckorna. Åsså hade jag tänk att ta en promenad, påskgodiset måste jobbas bort… I övrigt blir det som vilken lördag som helst. Måste faktiskt jobba lite också… killarna jobbar också idag, Junior 9-18 och Senior 15-23. Vår påsk pausar alltså lite idag för att återupptas imorrn igen, då ska vi äta påsklunch hos Martins föräldrar.

Solen skiner men det är kallt… jaja, värmen kommer – jag ger inte upp hoppet!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *