Längtar ut!!!

Längtar ut!!!

Idag fick vi äntligen upp vår köksdörr som frös och gick sönder innan jul. Den är fortfarande sönder, men nu kan vi iaf använda den och kan gå direkt ut på baksidan igen. Det har både Baileys och jag saknat.

Vi har längtat ut! Baileys går varje morgon och krafsar på dörren för att gå komma ut och sitta på trappen direkt utanför köket. Jag brukar äta min frukost och fika där, men nu har vi alltså fått gå runt huset för att komma dit. Idag kunde vi återigen gå direkt ut 🙂

Jag är fortfarande förkyld. Banket i skallen är iofs borta, men jag är snorig och har börjat hosta lite. Det hindrade mej inte från att gå ut och mäta rabatterna och jordgubbslandet. Nu vet jag exakt hur många meter byggtimmer jag behöver till kanterna. Vi ska börja gräva i helgen, så att iaf jordgubbslandet är klart. Det ska flyttas någon meter och förminskas, så vi får mer gräsmatta. Gör vi det nu hinner plantorna vänja sej och i bästa fall ge frukt till sommaren.

Jag längtar verkligen tills jag får sätta spaden och händerna i jorden. Att se trädgården ta en ny form och sen få njuta av den nya. Ååå jag vill!!!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *