Pigg klockan 5!

Pigg klockan 5!

Från det att Senior föddes har han varit alldeles för morgonpigg för min smak. Han vaknade redan vid 5-tiden sina första 4-5 år, vi var inte särskilt lyckliga över det… Jag såg fram emot att få en tonåring i huset, de sover ju länge 🙂

Men Senior blev ingen sjusovare, han vaknade vid 7 varje morgon oavsett vardag eller helg. Vilket iofs var en förbättring, men ändå… Nu är han snart 17 år och IDAG sov han längst av oss alla! Junior som brukar sova till 10 och ännu längre om han får, vaknade redan 8.30. Jag vaknade strax efter och en stund senare kom även Martin upp, Senior sov fortfarande! Nu pratar jag vintertid, eftersom klockorna inte var omställda än. Ordningen brukar lixom vara den omvända…

Otroligt nog sov Senior ända till strax efter 9! Det skulle han gärna få fortsätta med om jag får bestämma! Det innebär ju att det skulle vara lugnt i huset ända till 10, nu när det är sommartid.

Jaja, Tror det när jag ser det 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *