Ledig och ingen sol!

Ledig och ingen sol!

Igår blev vi faktiskt färdiga i sönernas bägge rum, så när som på någon list och en gardin som ska upp. Alla tapetgrejer samlades snabbt ihop och åkte hem till mina föräldrar och vips hade jag fått tillbaka mitt vardagsrum  🙂

Resten av dagen gick åt till att plocka undan, städa, torka golv, dammsuga osv. Framåt kvällen var det faktiskt ganska ok överallt, förutom i vårt sovrum… men dit verkar jag aldrig hinna. Kanske idag?

Vid 20-tiden dök Lilla M upp, extradottern. Hon hade varit på Gröna Lund under dagen och kom nu till oss för att hämta sin födelsedagspresent och mysa lite. Jag hade gjort en fotobok åt henne med bilder från vår resa till Egypten. Den blev hon riktigt glad över  🙂

Vi åt, pratade, tittade på bilder och kollade på SVT´s dokumentär om Queen. Den var riktigt bra! Kolla på svt-play om ni missade den. Mycket bra musik!

Vår planerat lediga dag i solen går bort, eftersom det inte är någon sol! Lediga är vi ändå, men sola kan man ju glömma. Det får bli en dag i tv-soffan istället. Lilla M har redan åkt igen och Senior jobbar. Så vi är ensamma och kan göra lite som vi vill. Kanske blir det sol senare… man kan ju hoppas. Men vi får nog dagen att gå ändå, det brukar inte vara så svårt.

Ha en riktigt fin söndag allihopa och ta hand om varandra  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *