Lite låg…

Lite låg…

Allt kan man inte skriva här. Saker och ting händer som är privata och som ska vara privata, men det som hänt har fått mej lite ur balans och jag är på lite dåligt humör. Det kan jag iaf säga  🙂

En av sakerna som irriterar mej och som jag kan skriva om är att jag fått fel lön från Kommunen. Jag är ju kontaktperson för två personer och får regelbundet lön för detta. Nu fick jag helt plötsligt utbetalning som familjehem och bara halva beloppet! Jag försökte ringa i fredags, men då hade löneansvarig ledigt. Igår ringde jag igen och fick ringa nästan hela dagen för att till slut komma fram. Då får jag veta att kommunen lagt om sitt lönesystem och att hon inte hade en aaaaning om vem som var ansvarig för min del. Idag ringde hon upp och sa vem jag skulle prata med och att han redan tagit tag i mitt ärende. Så nu ska jag tydligen bara vänta på att få mer pengar på kontot… jag ger honom TVÅ dagar! Vi har redan en ansträngd ekonomin, detta gör det knappast bättre. 

Det strular lite med min nominering till Kvällen Är Din, men inget som inte går att lösa hoppas jag. Jag hoppas bara att ingen försäger sej… Då kommer jag att framstå som en stor idiot i väldigt mångas ögon. Det är lättare att fixa överraskningar själv lixom. Att få skit för att man gör saker för folk gillar jag inte – så jag funderar på att bli lite mer egoistisk. Det verkar enklare på nåt sätt. Att bara göra saker för min och min familjs skull, som de flesta andra. Låter ganska skönt, men är inte riktigt jag lixom. Men jag ska försöka, det ska jag verkligen!

Vädret är skittråkigt och jag är bara grinig och trött. Men idag fick jag sov ut ordentligt! Så nu ska jag väl vara lite piggare iaf. Jag vill ha lördag och ledigt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *