Lite pengar blev det allt!

Lite pengar blev det allt!

En hel del lyckades jag minsann sälja av. Bilen var mer än packad när jag åket till loppisen och bara dåligt packad när jag åkte hem. Då såg jag dessutom ut igenom ALLA fönster inklusive bakrutan. Med andra ord var väldigt mycket borta.
 
500-600 kronor blev det och då tog jag bara 10-20 kronor per grej. Allt för att få bort så mycket som möjligt. Alla skor, böcker, skivor och filmer tog jag 10 kronor för – så det försvann en hel del där. Det spelar inte så stor roll att det itne blev mer pengar, huvudsaken är att jag blev av med mycket och inte bara gav bort det gratis.
 
De andra försäljarna var rätt nöjda de också, så vi gör ett nytt försök i februari. Så imorrn ska jag packa ur bilen och ställa grejerna på ett sånt sätt i garaget att även bilen får plats… hur nu det ska gå till…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *