Mycket pengar!

Mycket pengar!

Idag ska vi ha stor loppis här i Tumba. Jag och en kompis har hyrt en skolmatsal och  sedan i vår tur hyrt ut bord där. 25 glada säljare ska vi sen släppa in som förhoppningsvis får sälja massor och tjäna mycket pengar.
 
Killarna och jag har rensat huset under sommaren och nu packat bilen som är knökafull. Det är allt från köksgrejer, böcker, filmer till väskor och skor. Jag hopps självklart att jag får sälja allt…
 
Sen ska jag iväg och jobba direkt efter, kompisen får sköta städningen  😉  Å medan jag är på jobbet åker killarna med sin pappa till Åbo. Lite oroväckande med tanke på datumet och så… för visst är det väl årsdagen av Estonia? Men hur stor är sannolikheten att det ska hända igen? Och dessutom på årsdagen? Jag borde kunna andas ut, tycker jag.
 
Nu ska jag fixa det sista inför loppisen. Junior ska stå i sitt lilla café och tjäna egna pengar. Senior ska iväg på skyttetävling, så han ska nog leta fram långkalsongerna idag. Han  ska skjuta fält, liggandes på den kalla backen. Så det är lite fixande innan alla komiit dit de ska och med rätt grejer.
 
Hoppas vi alla här på bloggen får en riktigt lönsam och bra dag!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.