Lite sömn fixar det mesta

Lite sömn fixar det mesta

Så har jag haft en bra torsdag med ett helt ok arbetspass och lugn dag i övrigt. Och efter en god natts sömn känns allt ganska ok igen. Så det ska nog ordna sej. Jag brukar säga till våra medlemmar; bryt ihop och kom igen. Det gäller även för mej  🙂

Nu är det värsta över, veckan blev kaotisk – men nästa ska nog bli bättre. Nu vet vi lite mer vad som gäller med tider och scheman. Så det ska nog ordna sej, de återstående 16 veckorna av terminen ska nog gå bra.

Igår fick jag ett erbjudande som jag ska suga lite på. Vill inte riktigt säga vad det är, men det kan ge en liten sidoinkomst som är välkommen. Måste bara kolla upp lite grejer innan jag kan tacka ja.

Idag ska vi städa trädgården. Junior har tagit ner 4 buskar som ska köras till sopen och jag ska röja det jag hinner innan regnet kommer. Vi har köpt två nya tv-apparater, så nu ska tjocktv´n ut och köras till secondhand. Det kan tyckas att spenderbrallan åkt på, men saken är den att tv´n i sovrummet är så dålig att man knappt kan läsa texten och tv´n i Juniors rum är så gammal att hans tv-spel blir svart-vita och nu vill vi alla kunna spela Wii på riktigt med färg och allt. Så fick vi ett bra erbjudande som ni nappade på. Så nu står det två nya tv-apparater i hallen och de gamla ska väck. Det blir dessutom mer lättstädat med platt-tv istället för tjock-tv  🙂

Tjejen jag är kontaktperson till har varit här och fikat och pratat lite. Det är så himla skoj att se hur livet helt plötsligt kan vända och hur självkänslan kan ta ett stort kliv uppåt. Allt går bra och jag är så himla glad för hennes skull!

Resten av dagen kommer alltså gå till röjning av trädgård, fixa inne, avsluta lite jobb och häng i tv-soffan. Senior ska jobba och Junior ska åka till skolan och hämta sl-kort mm och sen jobba och träna. Så Martin och jag är ensamma hela eftermiddagen och kvällen. Håller sej regnet borta blir det nog en långpromenad också. Till skillnad från igår så mår jag helt ok och det är en skön känsla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.