Livet är härligt!

Livet är härligt!

Man kan nog inte ha det bättre än vi har det.
 
Jag känner mej älskad och har mina närmaste runt mej som jag älskar mer än livet självt. Junior är iofs inte här just nu, men vi har kontakt flera gånger om dagen. Mina ungar mår bra och Vännen har väl aldrig trivts så bra med sitt liv som nu. Solen skiner, vi är i vårt paradis – kan det bli bättre?
 
Gäddan brukar skriva en tacksamhetslista, det kanske vi alla borde göra lite då och då. Idag skulle min bli så lång att bloggen skulle bli full och error skulle uppstå. Jag har så mycket att vara tacksam för att det skulle bli alldeles för mycket att rabbla upp. Men jag tror ni fattar… Jag mår så bra och kan nog tom kalla det för lycka… jag som trodde den tiden var förbi…
 
Jag har svårt att ta ordet lycka i min mun, har haft lite för mycket trubbel i mitt liv för att känna just lycka.  Men nu är jag nog så nära man kan komma. Känns ovant men väldigt, väldigt trevligt  🙂
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *