Lyssna på radio 11.30!!!

Lyssna på radio 11.30!!!

Idag i P4 kommer min kandidat till Sveriges Eldsjäl att intervjuas i P4. Han heter Arne Borg och är Seniors skytteinstruktör. Han är en person med det största hjärtat jag vet.
 
Jag nominerade honom eftersom han har en öppen famn för precis alla. Han tar sej an struliga killar och tjejer och lär dem både vett och etikett i skjuthallen. Han hjälper alla oss som är ensamstående om/när vi inte har möjlighet att skjutsa barnen till träningen eller tävlingar. Han ställer upp med allt han kan och får väldigt lite uppmärksamhet för det. Han är ödmjukhet och vänlighet personifierad!
 
Å idag ska han alltså intervjuas i radio och jag hoppas alla lyssnar till hans kloka ord. Han är både glad och generad över nomineringen, nu har han bjudit med oss till galan den 30/12. Jag är helt säker på att han vinner! Håll tummarna!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *