Många planer blire…

Många planer blire…

Vi tog en liiiten sovmorgon idag, ända till 8… Senior skulle iväg på skyttetävling och jag såg till att han kom iväg ordentligt. Sen var det lixom ingen idé att gå och lägga sej igen…

Jag vaknade snorig med skitont i halsen och skallebank. Klart jag blir sjuk just precis nu när jag hade en helt ledig helg och var ledig tom måndageftermiddag. Självklart! Å andra sidan passar det väl aldrig att bli sjuk? Men det hindrade mej inte från att göra en massa grejer som jag planerat innan:
* bädda rent i våra sängar
* lägga ut fler böcker på Tradera
* plantera en kruka på trappen
* röja alltan
* ta bort ljusslingor
* skyffla snö från tomten ut på gatan
* tvätta lite till
* röja lite allmänt inomhus

Plus att vi nu har planerat hur vi ska göra om i trädgården. Det blir inte ”bara” tvätta och eventuellt måla hus, fixa nya kanter i rabatten på baksidan och förminska/flytta jordgubbslandet samt lägga ny gräsmatta. Det blir även ett bygge av ett trädäck på framsidan med nersänkta blomlådor.

Vi kommer att vara hemma så pass mycket i sommar att vi vill fixa ordentligt i trädgården. Visst kommer det att gå åt mycket tid och en del pengar, men sen kan vi njuta av en lättskött trädgård. Vi kommer inte ha några rabatter som behöver skötas, det mesta kommer att klara sej i princip utan skötsel. Å vi kommer att ha mysiga ställen att sitta och sola/njuta/läsa/koppla av/umgås på.

Planen är klar, nu ska vi bara se i vilken ände vi ska börja. Rabattkanterna finns inte i butikerna än, kanske direkt efter påsk. Så det blir nog att flytta jordgubbslandet först och sen tvätta huset så fort det blir varmt. Jag kan riktigt se resultatet framför mej och det kommer att bli såååå fint!!!

Nej, jag är inte febrig eller yrar och familjen är helt med på planerna 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *