Måste fixa golvet – suck!

Måste fixa golvet – suck!

*** Reklam för AJ Floor Solutions ***

När man får förslag om vissa samarbeten skrattar man högt. Så var det i detta fall. Att skriva om golv, golvbeläggning, golvslipning… hur intressant kan det var – jäkligt intressant om man precis har funderat på va sjutton man ska göra med golvet i garaget. Nu är vi där igen: att äga ett hus är ingen dans på rosor alla dagar…

Så här är det: vårt hus är byggt 1965. Vi har renoverat och fixat konstant sedan vi flyttade hit 1992, men aldrig riktigt hunnit med garaget som vi borde. Garaget sitter ihop med förrådet och där har förmodligen golvet säckat. Vi vet inte riktigt eftersom det ligger en tjock linoleummatta ovanpå originalgolvet. Men grannens säckade, så det har säkert vårt också gjort. Detta ska åtgärdas så fort det blir varmt ut.

Men så har vi då garaget. När vi insåg problemet i förrådet började jag titta lite extra i garaget. Det enda vi gjort med det är att måla utsidan och väggarna på insidan. Inne var blått och orange, skitfult – nu är det en beige nyans. När sopskåpet togs bort passade vi på att byta garageport, men det är allt. Golvet är en katastrof! Det är nån slags asfalt som är så mjuk att det blir märken av allt man ställer där och tyngre saker sjunker lixom ner i golvet. Vi måste göra något!

Så fick jag alltså detta samarbete och när jag kollade in AJ Floor Solutions lite närmare såg jag att där ju fanns en himla bra lösning! Ett Massagolv eller Epoxigolv skulle nog funka. Epoxi är ett material som är lätt att arbeta med och ger ett lättstädat, slitstarkt och halkfritt golv. Det är även vattentåligt och passar i ett garaget, där man kanske ställer in bilen lite blöt ibland.

Så nu ska vi titta närmare på detta och se om ett Massagolv kan vara rätt alternativ för oss. Något måste vi göra innan alla grejer sjunker ner och sitter fast. Först förrådet och sedan garaget, alltid är det nåt… saker vi måste göra ganska akut. Så är det när man äger ett hus, alltid saker att göra och nästan alltid stora och krångliga saker. Sånt man inte kan själv. Å jag vill ju kunna själv!

Men det är väl bara att kontakta de där grabbarna på AJ Floor Solutions och se vad de kan göra. Vi har inte mycket till val lixom…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *