Måste fixa nya markiser

Måste fixa nya markiser

*** Betalt samarbete med Lindhs Rollo ***

Om några veckor har jag bott i mitt hus i 29 år. Bland det första vi gjorde var att skaffa markiser för fönstren på övervåningen. Efter nästan 30 år kan ni nog föreställa er hur de ser ut numera…

När jag flyttade in var huset vitt nertill och brunt ovantill. Skittråkigt! Så markiserna går i en lila och vit ton för att få lite färg i det tråkiga bruna. För kanske 15 år sedan målade vi ovandelen röd istället, så nu passar de där lila markiserna inte riktigt lika bra.

Det blåser rätt bra här i världsmetropolen Tumba, så det är ganska mycket hål också. Än så länge håller de ihop, men nästa sommar är det nog kört. Vi måste ha nya markiser! Både för att slippa insyn men också för att det blir väldigt soligt sommaren. Hur mycket jag än gillar sol, så vill jag ha lite mörkt i sovrummet när jag ska sova.

Så nu har jag kollat in olika företag för att börja sondera terrängen lite. Lindhs Rollo har både fönstermarkiser, solskyddsgardiner, terrassmarkiser och mycket annat. Fönstermarkiserna finns i en mängd olika storlekar och utförande. De kan också måttbeställas. Jag har ju en sån där ”tamp” just nu, som man ska bråka med varje gång markisen ska upp eller ner, nu kan jag få markisen med motor!!!

Jag kan dessutom få min markis installerad av proffs! Me like! Det är inte kul att installera något alls på utsidan av ett hus på flera meters höjd, särskilt inte något som dessutom ska fungera att manövrera från insidan. Lindhs Rollo fixar rubbet! Från att mäta, så det blir rätt mått, till leverans och installation.

Så nu är bara frågan om vilken färg det ska bli. Tror nästan att polkagrisrandigt får bli grejen, iaf rött och vitt som huset 🙂

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *