Måste ventilera lite…

Måste ventilera lite…

Efter allt som händer överallt så bara måste jag samla tankarna och få ventilera lite. Det händer mycket inom politiken och särskilt inom Kd. Jag lämnade partiet för ett par år sedan och just nu känns det otroligt skönt att inte vara intrasslad i något politiskt sammanhang. Det skulle helt enkelt gå åt för mycket energi känner jag. Det är skönt att luta sej tillbaka och se på allt lite sådär från sidan lixom…

Sen var det det där med mordet på en kriminalvårdare idag på häktet i Flemingsberg. Asså… Tingsrätten ligger vägg i vägg med häktet och där ska jag vara hela dagen imorrn. Jag har ALDRIG haft ångest eller tyckt det är jobbigt att åka dit, men det har jag just nu. Inte pga rädsla för att något ska hända just mej, utan mest för att det kommer vara en massa media och skit vid tingsrätten. Jag har helt enkelt ingen lust att tränga mej förbi en massa journalister. Och här talar vi alltså om mej! Jag som aldrig haft något emot att synas i media, men heller inte strävat efter det. Jag som tagit varje tillfälle i akt att föra fram mitt budskap. Men jag har ingen lust med det just nu, jag vill bara ha lugnt!

Om några veckor är det ett år sedan den värsta veckan i mitt liv. En vecka då det hände alldeles för många sorgliga saker på en gång. Kanske är det det som påverkar mej? Hur som helst så har jag en väldigt okladdad almanacka just nu och precis så vill jag ha det. Om det är hippt att vara fullbokad och stressad så är jag väldigt ohipp och det tänker jag fortsätta med. Jag har nästan hur mycket tid som helst för den som vill och behöver det – glöm inte det om du har behov av mej. Bara att hojta  🙂

Har egentligen inget emot att jobba heller… men helst av allt skulle jag vilja innesluta mej i nån slags kokong med familjen och bara stänga världen utanför. Bara ha lugnt, tyst och fridfullt. Bara vi. Världen är galen – vad ska vi göra? Vad KAN vi göra?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *