I´m back!

I´m back!

Efter några veckor med lite sämre koll på maten och dåligt med motion så måste jag säga att jag är väldigt nöjd med veckans resultat. Jag hade faktiskt gått ner 0,7 idag! Så nu är jag tillbaka till en vikt jag hade när semestern var slut, innan födelsedagar och annan skit kom i vägen. Så nu är det bara att fortsätta…

Om 6 veckor ska jag respresentera Viktväktarna på Hälsomässan och då vill jag verkligen inte se ut så här. Så nu ska vi sköta oss så ska det nog kunna bli ytterligare något kilo mindre tills dess. Problemet är att jag är sååå sugen på en pizza, har inte ätit det på ganska länge nu. Så jag har lovat mej själv att när jag tagit ytterligare ett kilo då ska jag åka till vår favvopizzeria. Jag blir så dålig i magen att den förmodligen inte kommer att fetta till mej ändå, så det är ingen större fara. Man måste faktiskt unna sej ibland!

Martin hade gått ner 0,5 och Baileys stod still. Nästa vecka hade jag tänk att ta minst 0,3 för då har jag tagit årsbästa… det skulle sitta fint!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.