Matkassar och annat skoj

Matkassar och annat skoj

***Inlägget innehåller annonslänkar från bla Middagsfrid och Citygross***

Jag har varit i frivillig karantän i drygt en månad nu och nästan bara lämnat hemmet för att handla och ta promenader. Men jag funderar på lösningar om både jag och Martin blir sjuka och måste isoleras helt.

Matkassar är ju alltid smart, oavsett om man är frisk eller sjuk. Någon (annan än en själv) planerar veckans meny, plockar ihop och packar maten och kör hem den direkt till dörren. Så himla smidigt! Vi har testat och det är absolut ett alternativ.

Citygross har ett samarbete med Viktväktarna, vilket ju är kanon för oss som räknar SP. Man kan välja på klassisk, laktosfri, snabb och vegetarisk. 5 middagar för två personer kostar ca 650 kr. Just nu känns detta som ett väldigt bra alternativ. Ni kan hitta mer info HÄR.

Även Middagsfrid har matkassar, de har inte mindre än 8 olika kassar att välja på. Något för alla alltså! Middagsfrid har några riktigt bra prova-på-erbjudanden just nu för som man kan passa på att använda. HÄR finns mer info om det.

Är man hemma i karantän och absolut inte kan gå ut så måste man ju ha lite att läsa också. Då finns Readly som är det nya sättet att läsa magasin & tidningar på din padda eller smartphone. Här finns över 4.000 titlar i alla möjliga ämnen. Kolla in vad som finns och hur du blir prenumerant HÄR.

Kanske vill du hellre läsa en bok? Jag älskar böcker! Just nu finns massor med erbjudanden på BookBeat med mängder av ljudböcker av alla de slag. Jag tycker bäst om kriminalromaner, historiska romaner och romantik med humor. Jag lämnar boktips då och då här på bloggen, kolla in dem och gå sedan in HÄR och fixa med ditt abonnemang.

Å ett sista tips! Detta är för er som vill hetta upp stämningen lite i sovrummet och pigga upp tillvaron lite. Ni som inte är sjuka alltså och har en partner som ni kanske sitter instängda med. På Vuxen.se finns allt från erotiska underkläder och sexleksaker, dessutom är det rea just nu. Ni hittar allt HÄR.

Ja, det var lite tips på hur tiden just nu kan lättas upp och gå lite fortare. För mej är det nog mest mat och böcker som gäller, iaf den dag jag städat färdigt… ni anar inte hur det ser ut hemma hos oss… ska berätta mer nästa vecka. Det finns en förklaring till att jag är Sveriges sämsta bloggare just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *