Matsedel 34

Matsedel 34

Nu är det bara ett par veckor kvar av augusti och sommaren. Hur gick det, om vi tänker på vikten alltså? Blev det som ni hade planerat, sämre, bättre? Oftast blir det ju inte som vi tänkt, men vet ni? Det gör inget! För det finns alltid en dag imorgon och en ny chans 

Sånt som är gjort går inte att göra ogjort och det är ingen större idé att älta heller. Så konstatera istället bara faktum, fundera på vad som gick snett, lär av det och gör en plan för nästa gång, stryk ett streck och kör upp på banan igen. Det är faktiskt inte värre än så.

Min våg visar ett litet minus, jag har alltså gått ner lite över sommaren. Jag är lite över målvikt och det gillar inte min kropp. Värken (fibromyalgi) blir värre och jag orkar inte så mycket som jag vill, när jag väger för mycket. Det är lite knepigt att ”sköta” sej när man bor större delen av tiden i en husbil, men det är alltså inte omöjligt!

Nu är vi hemma igen och jag har kört upp på rätt bana igen med träning, det finns ju ingen annan väg. Nu är det drygt fyra månader kvar till nyår, mycket kan hända tills dess. Jag fortsätter att fokusera på bra mat, sömn, promenader och träning. Vad fokuserar ni på?

Här är veckans matsedel:

Måndag: Pasta m champinjoner & parmesan (6 P/port, plus pasta)

Tisdag: Grekisk fiskgratäng (3 P/Port, plus potatis)

Onsdag: Örtfylld kyckling (2 P/port, plus ris)

Torsdag: Kryddig kasslerpasta (3 P/Port, plus pasta)

Fredag: Räkgryta med minimajs (4 P/port, plus ris)

Lördag: Grillat och ljummen potatissallad (8 P för all sallad)

Söndag: Pasta med bacon- och spenatsås (7 P/port, plus pasta)

Även den här veckan passar allt (utom potatissalladen) i matlådan. Så gör lite extra och fyll på matlådorna i frysen, sånt är alltid tacksamt när man står där utan tid och fantasi.

Häng med på instagram om ni vill @marlenerinda, mitt liv som Guldmedlem och normalviktig sedan 19 år tillbaka. Och ha koll på Du i Fokus, där kommer mycket gott nu!


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *