Matsedel v 1 – 2018

Matsedel v 1 – 2018

2018 är här och årets första måndag likaså! Ett nytt år som dessutom startar på en måndag innebär att mängder av människor kommer att börja sitt nya liv. Vi kommer att se det på Facebook, på gymmet och på löpsedlarna. Veckotidningarna kommer att krylla av tips, råd och recept. Så är det varje år i januari.

Men gå inte allt som skrivs! Det är inte möjligt att gå ner 10 kilo på en vecka om det ska vara både hälsosamt och hållbart! För många är detta både femte och femtiofemte försöket, låt detta bli sista gången… genom att tänka smart! Gör en livsstilsförändring, låt det ta tid, gör det beständigt!

Jag tar mej friheten att kalla mej proffs på Viktnedgång! Jag har själv gått ner i vikt och sedan hållit den nya vikten i ca 14 år. Min man har gått ner 60 kg och tillsammans har vi jobbat på Viktväktarna och under ett tiotal år hjälpt flera tusen personer att nå sin målvikt. För mej handlar det mycket om planering och tålamod. Vill ni ha mer tips och ”kloka råd” – så kan ni läsa mer om Viktväktarna HÄR. Där finns hela min resa.

Här är veckans matsedel:

Måndag: Broccolipizza fr 14 SP/10 SP Flex för hela
Tisdag: Fiskgratäng i paprikasås 5 SP/3 SP Flex Plus potatis 
Onsdag: Kyckling med tomatsås 4 SP/2 SP Flex Plus pasta
Torsdag: Lax- och spenatsås 3 SP Flex Plus pasta
Fredag: Indisk Daal fr 9 SP/3 SP Flex plus ris
Lördag: Taco med hemmagjord Tacokrydda 0 SP Flex
Söndag: Kassler och ananas i ugn 5 SP/5 SP Flex plus ris

Vi befinner oss i ett fantastiskt Kap Verde där vi tar milslånga promenader dagligen, njuter av värmen och verkligen kopplar av. Vi har all-inklusive med massor av god frukt och härliga fiskrätter och räknar med ett minus på vågen när vi kommer hem.
Vi får väl se om det lyckas  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *