Matsedel v 11

Matsedel v 11

Marsväder hör inte till min favorit. Humöret svänger i takt med vädret, jag är glad och nöjd när solen skiner och lite mindre glad och nöjd när snön vräker ner. Vädret kan man förstås inte göra mycket åt, men jag hoppas att både väder och humör stabiliserar sej snart.

Hur går det för er med vikten? Är ni där ni vill vara eller på väg? Tänk på att det tar många försök att lära sej något och man är bara en förlorare om man ger upp. Mina läsare är inga förlorare! För mej går det bra, jag står still eller går ner något hekto. Jag är på min målvikt, men kan gott gå ner ett par kilo. Jag går alltid ner en del på våren och sommaren, så det blir nog bra med den saken.

Jag vet att det just nu är många tappade sugar där ute, häng gärna med mej på instagram där jag försöker att peppa @marlenerinda

Här är veckans matsedel:

Måndag: Äggkaka med skinka 10 SP Flex förhela kakan

Tisdag: Carbonara med lax 1 SP Flex plus pasta

Onsdag: Färsspett med raita 6 SP Flex plus tillbehör

Torsdag: Enkel pasta- och kasslergratäng 10 SP Flex

Fredag: Räkor med currypasta 3 SP Flex plus pasta

Lördag: Tacogratäng med bacon 6 SP Flex plus ris

Söndag: Grönsaksgratäng med kyckling 2 SP Flex plus tillbehör

Det här veckan funkar allt utom äggkakan till matlådan i frysen. Allt är faktiskt riktigt, riktigt gott! Och lättlagat! Färsspett var en sån rätt som ungarna önskade när de bodde hemma, testa den! För mej är favoriten på lördag… jag älskar allt som smakar taco.

Ha en fin vecka, snart kommer våren tillbaka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *