Matsedel v 12

Matsedel v 12

Den här veckan befinner jag mej på resande fot i Hastings i England. Det enda jag vet är att jag ska besöka ett slott och en vingård, i övrigt har jag ingen större koll. Allt är planerat i förväg för mej och tre personer till, vi har bara att hänga med. Vi åker dit vi körs och äter det som ställs fram. Med andra ord kommer det bli ett plus på vågen nästa vecka, men det är så det är ibland.

Att ha Viktväktarna som livsstil handlar ju inte om en enda vecka. Så vad gör då ett plus? Det enda som händer är ju att jag får vara lite mer noggrann när jag kommer hem, så rättar det snart till sej igen.

Även om jag är på vift så serverar jag självklart veckans matsedel:

Måndag: Tomatsoppa 3 SP Flex för hela satsen

Tisdag: Fiskgratäng med osttäcke 2 SP Flex plus potatis

Onsdag: Pasta med quornfärssås 1 SP Flex plus pasta

Torsdag: Kyckling med tomatsås 2 SP Flex plus pasta

Fredag: Tacogryta 4 SP Flex plus ris

Lördag: Räkgryta med minimajs 4 SP Flex plus ris

Söndag: Dillkyckling 1 SP Flex plus potatis

Jag rekommenderar särskilt att göra mycket av kycklingrätterna, tacogrytan och pastan med quornfärssåsen. De blir perfekta i matlådan i frysen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *