Matsedel v 12

Matsedel v 12

Förra veckan blev inte alls som jag tänkte mej. Jag blev kanonförkyld och låg i soffan större delen av tiden. När man har ont i halsen och det är svårt att äta blir kosthållningen lite sisådär, glass är gott och skönt för halsen… så det blev en hel del sånt. Å träning blev det förstås ingen alls. Ändå var det minus på vågen idag! Jag fattar ingenting, kroppen lever sitt eget liv ibland.

Men nu är jag ok igen och allt är som vanlig med bra mat och träning. Den här veckan hinner jag två gånger, resten av tiden ska jag vara på mässan och kolla in årets trädgårdstrender. Snart är det vår på riktigt!

Här är veckans matsedel:

Måndag: Gratinerad Zucchini med tacoröra 5 SP Flex

Tisdag: Grekisk Fiskgratäng 5 SP Flex plus ris

Onsdag: Parmesangratinerad kyckling fr 3 SP Flex plus ris

Torsdag: Cannelloni fr 7 SP Flex

Fredag: Räkor med spenat och pasta 4 SP Flex plus pasta

Lördag: Halloumiburgare 7 SP Flex per burgare

Söndag: Kycklinggryta med bacon fr 2 SP Flex plus ris

Våfflor (vi tjuvstartar lite): 4 SP Flex per våffla

Ännu en god matvecka där jag särskilt ser fram emot båda kycklingrätterna, cannellonin och halloumiburgaren – så gott! Allt utom den gratinerade zucchinin funkar att frysa, så gör mycket av allt de andra!

På lördag är det matlådans dag, HÄR finns mängder med tips på matlådor!

Ha en fin vecka, nu får våren skynda på lite tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *