Matsedel v 16

Matsedel v 16

Årets knepigaste veckan är avklarad! Först var det release av en lakritsbok med tillhörande lakritsfrossa, sen var det tre pressdagar med alldeles för mycket gott att äta och dricka och allt avslutades med Lakritsfestival i helgen. Jag var helt säker på att jag skulle gå upp massor, men jag hade faktiskt stått still på vågen! Ett under!

Den här veckan är betydligt lugnare med bara ett par grejer inbokade. Så de långa promenaderna med hunden kommer att kunna tas och det blir nog en hel del tid i solen som man lovat ska skina på oss här i Stockholm. Jag har massor att läsa, så blir det sol bor jag i solstolen  🙂

När solen och värmen kommer lever jag upp! Jag orkar mer och är ute dygnet runt. Promenaderna blir längre och humöret bättre. Är det så för er också? Det är 9 veckor kvar till midsommar. Jag kanske inte riktigt är där jag vill vara viktmässigt, men jobbar ständigt mot målet. Med solen blir det mycket lättare!

Här är veckans matsedel:

Måndag: Skakshuka med fetaost 2 SP Flex

Tisdag: Krämig fiskgratäng med räkor 3 SP Flex

Onsdag: Parmesangratinerad kyckling fr 3 SP Flex plus ris

Torsdag: Pasta med räkor och chili 1 SP Flex plus pasta

Fredag: Tacogratäng fr 11 SP Flex

Lördag: Abuerginegratäng med grillad kyckling 4 SP Flex för hela formen

Söndag: Kryddig lövbiffsgryta 5 SP Flex plus ris

Fiskgratängen, tacogratängen och lövbiffsgrytan är så goda – gör mycket! De passar i matlådan också!

 

Ha en fin vecka och njut av att solen äntligen kommit!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *