Äntligen söndag!

Äntligen söndag!

Jag visste att den här veckan skulle bli jobbig, men av olika (privata) anledningar blev det ännu värre än jag räknat med. Luften gick ur, en akut utryckning igår gör att vi idag mest sitter och glor rakt fram. Det enda jag har och kan säga om detta är att oavsett hur gamla barnen blir så går de alltid först.

Ni som följer mej på instagram @marlenerinda har varit med på mängder med pressvisningar under veckan, roliga luncher och igår även på Lakritsfestivalen. Årets höjdpunkt för alla lakritsälskare, lakritshimlen skulle jag vilja påstå. På väg dit fick vi tråkiga besked och var tvungna att i princip ”rejsa” igenom hela festivalen. Det är rätt mycket att se och vi gjorde det på en rekordtid av en timme typ.

Förra veckan vann jag ett påskägg i en tävling hos Pastillfabriken, vinsten passade jag på att hämta upp på festivalen. Martin älskar deras pastiller och självklart var det med en massa i vinsten. Så nu har han pastiller med smak av lakrits och mackmyrawhiskey ett bra tag framöver. I vinsten var det även en powerbank, den kommer jag att ha stor nytta av!

Vi passade också på att besöka Nammi som är dem som tog in den Isländska lakritsen till Sverige. Precis som Lakritsfestivalen, fyller de tio år i år. Jag har precis haft en tävling med dem på bla instagram och det kan nog komma fler under året. Deras lakrits är så otroligt god!

När vi sagt hej till alla vi skulle träffa skyndade vi oss hem och gjorde vår akututryckning. När jag till slut landade i soffan var jag totalt dränerad på all energi. Vi somnade rätt tidigt och sov nio timmar i sträck! Ändå är jag lika trött idag. Så det blir inte mycket gjort idag alls av det vi hade planerat. Men långpromenaden är iaf avklarad och Martin går igenom bilen som ska besiktas imorrn. Nästa veckans matsedel är fixad och vi ska testa ett nytt recept, vi testade det förra veckan men det blev så dåliga bilder att vi får göra ett nytt försök. Så blir det ibland.

Huvudet känns helt urblåst! Det är nog bättre imorrn.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *