Matsedel v 19

Matsedel v 19

Den här veckan har jag definitivt inte sett fram emot! Imorrn ska ortopeden in i knät och gräva, han har lovat att jag inte ska sövas men tänk om det blir så ändå. Har alla verkligen koll på att jag inte tål morfin? Kommer jag att vakna OM de söver mej? Jag är livrädd!

I övrigt är det massor som händer i veckan, det är ett par roliga luncher och till helgen åker Martin på jobbresa. Jag och hunden blir ensamma i fyra dagar, både skönt och tråkigt. Jag gillar att vara ensam då och då, det är dax nu 🙂

Här är veckans matsedel:

Måndag: Bakad potatis med Kycklingröra 0 SP plus potatis

Tisdag: Italiensk fiskgratäng 1 SP Flex plus ris

Onsdag: Halloumiburgare m picklad rödlök 7 SP Flex per burgare

Torsdag: Kycklinggryta med bacon fr 2 SP Flex plus ris

Fredag: Filegryta med ananas fr 2 SP Flex plus ris

Lördag: Jordgubbssalsa med grillad lax 3 SP Flex för hela satsen

Söndag: Pad Thai fr 7 SP Flex

Gräsänkebonus: Lakritsfudge 1 miljooon SP!!!

Passa på att göra lite extra av fiskgratängen, kycklinggrytan, filegrytan och pad thaien – de blir jättebra till matlådan. Gör mycket även av kycklingröran och jordgubbssalsan, bara för att de är så ruggigt goda 🙂

Ha en fin vecka nu och håll tummarna för mej imorrn. Jag behöver varenda tumme!!! Häng med på instagram @marlenerinda om ni vill ha koll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *