Matsedel v 25 – Midsommar!

Det är midsommarvecka och jag är fortfarande på Irland. Vilken galen resa det varit hittills!!! Ni som hängt med på instagram (@marlenerinda) vet vad jag talar om… och mer blir det 🙂
Jag kommer hem på onsdag, då packar jag bara om och sen drar vi till Öland. Midsommarafton firas på Lammet & Grisen med både lunch och middag. Sen åker vi till ”vår” strand och ser på solnedgången från platsen där Martin friade till mej. Håll tummarna för bra väder.
Det blir några lugna dagar på ön, med bara vila, långa promenader och god mat.
Här är veckans matsedel:
Måndag: Gazpacho 0 SP Flex
Tisdag: Fisk i ugn med kräfttzatziki 3 SP Flex plus potatis
Onsdag: Halloumirösti m myntasås 39 SP Flex för allt
Torsdag: Kasslergryta m aubergine 3 SP Flex plus ris
Fredag: Hallontårta 0 SP Flex
Lördag: Kyckling i ugn med färskoströra 5 SP Flex plus potatis
Söndag: Lasagne 6 SP Flex
Under midsommar njuter vi av lediga dagar och försöker bara att vara precis här och nu. Det brukar funka rätt bra när man är på Öland.
Ta hand om er, vila mycket och skratta ännu mer, stressa lugnt och kör försiktigt dit ni ska. Glad midsommar på er!