Matsedel v 27 – juli!

Matsedel v 27 – juli!

Så var det juli, halva sommaren har försvunnit – typ… Vi har haft vår första semestervecka och kommit hem från Öland. Jag har även hunnit med en tur till Italien 🙂

Vi kom hem från Öland i tisdagskväll, packade om, och på torsdagmorgonen flög jag till Milano. På 15 dagar har jag alltså varit på Irland, Öland och i Italien. Nu tänker jag vara hemma! Har massor att skriva och berätta om.

Dessutom ska jag träna, gå promenader, mysa med make och hund och äta bra mat. Nu måste jag ta hand om kroppen, det bidde lite plus…

Här är veckans matsedel:

Måndag: Frittata 8 Sp Flex

Tisdag: Somrig sallad med sparris och lax 4 SP Flex

Onsdag: Karibisk kycklinggryta m choklad 2 SP Flex plus ris

Torsdag: Färskpotatis på grillen 8 SP Flex

Fredag: Wraps med tonfiskröra 0 SP Flex för röran

Lördag: Mangosalsa med grillat 0 SP Flex

Söndag: Kycklingburgare 2 SP Flex per burgare

Sommarbonus: Jordgubbsglass 0 SP Flex

Nu har jag tre veckor hemma i lugn och ro, sen har Martin semester och jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra då. Vi har inte riktigt hunnit tänka på det. Så vi kanske blir hemma… oavsett så kommer vi att prioritera knopp och kropp, vilket innebär promenader, vila och bra mat. Man kan faktiskt ”unna” sej det på semestern 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *