Matsedel v 29 – Träningscamp sommar-18

Matsedel v 29 – Träningscamp sommar-18

Halva juli har redan gått, men än är det långt kvar av sommaren. Tänk att sommaren kom redan i maj och att det varit varmt och skönt i hela två månader och att det fortfarande finns utrymme för någon månad till med vackert väder. I år kan man verkligen inte klaga  🙂

Nu har Martins semester börjat, så nu har ”Träningscamp sommar-18” börjat! Jag började iofs ordentligt för några veckor sedan med att fylla i checklista på allt jag äter, träna cirkelträning 3 ggr i veckan och ta två dagliga promenader. Å visst har det lönat sej, nu är jag bara 1 kilo från mitt augustimål och drygt 2 kilo till att återta min målvikt igen. Min kropp är inte jättelogisk och gör inte som jag vill, jag går ner rejält (i min värld 6-7 hg) en vecka, sedan något hekto ner eller still två veckor och upp 2-3 hekto fjärde veckan och så håller det på. Det blir ju minus i slutänden, men jag hade faktiskt hellre tagit typ 2 hekto stadigt varje vecka istället för att hålla på så här och hatta.

Nu när Martin är ledig kommer han följa med på bägge promenaderna och de kommer även att bli längre. Nu ska även han ha koll på maten och då är ju inte världens ett dugg rättvis. Män går ner snabbare i vikt och när han bestämmer sej kan han ta bort 1-2 kg i veckan, å andra sidan går han upp snabbare än mej också… så lite rättvist kanske det är ändå. Martins första mål är att komma ner i bröllopsvikten igen innan vi åker till Gambia i december. Vi får väl se vad tre veckors ledighet kan göra.

Här är veckans matsedel – nu kör vi ”Träningscamp sommar-18”!

Måndag: Tomatsoppa 3 SP Flex för hela satsen

Tisdag: Somrig sallad med lax 4 SP Flex

Onsdag: Kyckling med färskoströra 5 SP Flex

Torsdag: Filegryta med ananas 2 SP Flex plus ris

Fredag: Snabblagade curryräkor 4 SP Flex plus ris

Lördag: Taco med hemmagjord Tacokrydda o SP Flex

Söndag: Halloumiburgare med picklad rödlök 7 SP Flex plus tillbehör

Semesterbonus: Yoghurtglass med mango 17 SP Flex för hela satsen

 

Nu kör vi! Är ni med!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *