Matsedel v 30

Matsedel v 30

Nu när det funnits lite tid över har jag fixat veckomenyerna ända fram till i vinter. Många frågar hur sjutton jag orkar, men det tar faktiskt inte så lång tid som man kan tro. Jag gör en 6-veckorsplanering som får rulla, så ändrar jag lite vart efter. Det tar ett par timmar framför tv´n bara. Det som tar längst tid är att lägga in dem i bloggen så ni kan ta del av dem  🙂

Veckan som kommer har jag fokuserat på rätter som passar bra på sommaren och innehåller ganska få SmartPoints. Mat för varma dagar och gott när man grillar. Sånt som varit efterfrågat av flera av er och som jag tänkte ha som fokus även nästa vecka. Hoppas ni gillar det!

HÄR finns fler tips till grillen och HÄR finns fler tips på mat när det är varmt.

OBS! RÄTTERNA GÅR ÄVEN ATT GÖRA I UGN, I STEKPANNA ELLER PÅ ELEKTRISK BORDSGRILL!

 

Skriv gärna en kommentar under inlägget och det är något särskilt fokus eller tema ni vill ha en vecka.

Här är veckans matsedel:

Måndag: Sommarfräsch mangosalsa med grillat 0 SP Flx

Tisdag: Lax med broccolipure 0 SP Flex

Onsdag: Indiska sommarsallad med halloumi 9 SP Flex

Torsdag: Färskpotatis på grillen med räkröra 8 SP Flex

Fredag: Tofuburgare fr 2 SP Flex

Lördag: Superenkel Potatissallad och grillat 30 SP Flex för hela satsen

Söndag: Kyckling med bönor i tomatsås 1 SP Flex plus pasta

Mangosalsan går att utveckla hur mycket som helst och är så otroligt god! Laxen och kycklingen passar i matlådan, så gör mycket. Tofuburgaren är något av det saftigaste jag ätit i hamburgerväg och en enklare potatissallad (som dessutom är himla god) får ni leta efter.

Min resa mot Guldvikten fortsätter och det går faktiskt väldigt bra! Jag har snart nått målet jag satt upp till slutet av augusti och har bara ett par kilo kvar till målet som jag satt upp till nyår. Det går mycket bättre och snabbare än det brukar göra! Men så mår jag otroligt bra i den här värmen, till skillnad från många andra. Mitt vardagsliv som Guldmedlem kan ni följa på instagram @marlenerinda

Ha en fin vecka!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *