Matsedel v 30

Matsedel v 30

Martins semester är slut, men vi är fortfarande ute på sommarens roadtrip. Vi har varit ute i sex veckor nu, men långsamt är vi på väg hem. Det är dax för lite jobb på hemmaplan.

Dagarna har gått i ett galet tempo, trots att vi bara förflyttat oss kanske 10-15 mil varannan dag. Det finns så otroligt mycket att se precis överallt. Sverige är ju helt fantastiskt och har så mycket att se, uppleva och erbjuda. Överallt.

Just nu är vi på väg norrut längs västkusten, en del av landet som vi inte kan någonting om. Alla platser vi besöker ser vi med fötterna eller med cykel, på så sätt får vi även in lite motion också. Hantlarna är med, men blir inte använda jättemycket ska väl erkännas… måste bli bättre på det.

Trots att vårt kök är minimalt och dagarna är lite hullerombuller, så försöker vi ändå att följa vår veckomeny hyfsat. Men även om vi inte lyckas helt, så finns den här för er. Vassegoa!

Här är veckans matsedel:

(Siffror är för Viktväktare)

Måndag: Lök- och tomatpaj (29 P för hela pajen)

Tisdag: Sallad med lax och sparris (0 P för allt)

Onsdag: Kyckling med jalapeno (17 P för all sås plus pasta)

Torsdag: Taco Tubs (9 P för två)

Fredag: Pasta med kräftor och sugarsnaps (16 P för all sås, plus pasta)

Lördag: Kyckling & ananasspett (0 P)

Söndag: Kasslertorn (33 P för hela formen, plus ris)

Kycklingen med jalapeno är superenkelt och passar kanon i matlådan, precis som kasslertornen. Kycklingspetten är skitgoda rent ut sagt, marinerade i coca-cola. Å taco tubsen går att variera i all oändlighet. Perfekta till picknicken.

Ha nu en riktigt fin vecka och ta hand om er ordentligt.


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *