Matsedel v 35

Matsedel v 35

Vilken härlig värme vi har haft! Jag älskar det, bäst är när tempen orkar upp i 25 och lite till. Så jag har verkligen inte haft något att klaga på. Men jag vet ju att jag är ganska ensam om att känna så…

Nu har allt kört igång ordentligt verkar det som. Jag som fortfarande sitter i frivillig corontän märker in särskilt mycket faktiskt, mer än att mailen blir fler. Maken sitter fortfarande på övervåningen och jobbar och jag sitter nere.

Vi tar våra dagliga promenader morgon och kväll, träffas till lunch och middag och jag tränar i mitt träningsrum tre dagar i veckan. Same same sedan mars lixom och vi räknar med året ut. Fast det är inte riktigt same same, vi har tappat en hel del i vikt – bägge två 🙂

Lunch och middag ja… jag blev tillfrågad om mina favoriträtter, så jag spaltade upp dem HÄR.

Här är veckans matsedel, dock bara med middagar – som vanligt:

Måndag: Pasta Pomodoro med burrata (Grön 2, Blå 2, Lila 2 plus pasta och burrata)

Tisdag: Fiskgratäng med osttäcke Grön 3, Blå 2, Lila 2 plus potatis

Onsdag: Citronkyckling (Grön 13, Blå 11, Lila 13)

Torsdag: Pasta med skinka & champinjoner (Grön 5, Blå 5, Lila 5 plus pasta)

Fredag: Pasta med kräftor och pepparrot (Grön 10, Blå 9, Lila 9)

Lördag: Grillat och melonsallad med havreris & fetaost (Grön 29, Blå 29, Lila 17 för all sallad)

Söndag: Dillkyckling (Grön 3, Blå 1, Lila 1 plus potatis)

Jag längtar till måndag, onsdag och lördag – såååå god mat!!! Den där melonsalladen var en riktigt fullträff 🙂

Vi tuffar alltså på som vi gjort senaste halvåret med den skillnad att det sprutar ut nya recept ur vårt kök. Häng med på instagram @marlenerinda och @duifokus.se så missar ni inget 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *