Matsedel v 38 – med en höstboost!

Matsedel v 38 – med en höstboost!

Hösten är verkligen här, men än är det hyfsat varmt. Så länge man inte måste ha på tjocka vinterskor och vinterjacka är jag nöjd och än så länge räcker det med sneakers och en tjockare tröja.

Ni som hänger med mej på instagram (@marlenerinda) har sett vår fantastiska vecka med bla Ghost på Chinateatern och Så som i himmelen på Oscars. Vilka föreställningar! Så otroligt bra att jag får gåshud bara jag tänker på det! Jag har skrivit så fingrarna glött och än är det inte slut. Den här veckan väntar Jöbacks show, Özz och Måns Möllers Världens Historia och Lola med Tommy Körberg. Sen är det över för den här gången!

Så bara en vecka kvar, sen kan jag köra upp på banan igen med träning och bra mat. Vågen visar pyttelite plus, men i stort sett står jag still vilket var min plan. Jag har ändå hunnit träna ett par gånger i veckan och maten på dagtid har varit bra. Tack och lov för matlådor! Vi preppade frysen innan så det skulle finnas att ta av.

Problemet den här veckan är också att vi inte kan bo hemma pga renoveringar i vårt hus. Så det blir att flytta hem till mamma och pappa några dagar, men vi tar med matlådorna! Men på lördag är allt tillbaka till det normala. Vi bor hemma igen och har återigen lugna kvällar.

Här är veckans matsedel:

Måndag: Shakshuka 2 SP Flex

Tisdag: Torsk med tomattäcke 7 SP Flex

Onsdag: Oumph Bourguignone fr 2 SP Flex plus potatis

Torsdag: Kyckling i paprikasås 2 SP Flex plus pasta

Fredag: Cannelloni fr 7 SP Flex

Lördag: Tacogryta 4 SP Flex plus ris

Söndag: Gratinerade saffransräkor 3 SP Flex plus ris

Höstboost: Ingefärsdricka – Nu gör vi allt för att inte bli förkylda!

Det mesta här ovan passar till matlådor. Läsare av bloggen har gjort hela ugnsplåtar med cannelloni och fått ihop massor med matlådor på en gång. Så smart! Å gör ingefärsdrickan och ta en liten hutt varje dag, så slipper ni i bästa fall bli förkylda. För mej funkar det, eller också inbillar jag mej bara – men jag har faktiskt inte varit förkyld sedan vi började med våra små dagliga huttar.

Nu hoppas iaf jag att kylan håller sej borta lite till, men vinter kryper närmare… Ha en fin vecka, det tänkte jag ha!

 

Ett svar på ”Matsedel v 38 – med en höstboost!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *