Matsedel v 44 – med höstlovsbonus!

Matsedel v 44 – med höstlovsbonus!

Höstlovet har precis börjat för en del av er, andra var kanske lediga förra veckan. Vi som inte längre har skolbarn har ingen koll alls, men nu kom jag ändå på att det är vecka 44 nu, som alltid var veckan för lov när mina barn små. Läslov kallas det tydligen nu för tiden…

Jag ser mest att det snart är november och att det är mindre än två månader kvar till vår semester. Om 60 dagar går flyget till mitt kära Gambia igen och två veckor med sol, värme och vänner ligger framför oss. Då skulle jag ju vara på min målvikt… det är 1,5 kilo dit… det kan gå men gör det inte det så är det som det är. Jag har hållit min målvikt sånär som på ett par kilo i drygt 14 år, det är ganska kaxigt tycker jag  🙂

Den här veckan är lugn, det är mest träning, hundpromenader och läkarbesök som står på agendan. Det blir en bra mat- och motionsvecka – så något hekto ska jag nog lyckas ta bort!

Här är veckans matsedel:

Måndag: Tomatsoppa 3 SP Flex för hela satsen

Tisdag: Pasta med laxsås fr 4 SP Flex plus pasta

Onsdag: Kyckling med timjan 4 SP Flex plus ris

Torsdag: Kasslercurrygryta 26 SP Flex för hela grytan plus pasta/ris

Fredag: Indiska räkor 5 SP Flex för hela satsen plus ris

Lördag: Filégryta med ananas fr 2 SP Flex plus ris

Söndag: Gulaschsoppa fr 11 SP Flex för hela satsen

Höstlovsbonus: Kanelsockerkaka 25 SP Flex för hela

Du som är ledig kan ju alltid passa på att fixa matlådor och lägga i frysen, alla rätter på veckans matsedel funkar och HÄR finns ännu fler tips!

 

Ha en fin vecka, jag hoppas att snön håller sej borta lite till  🙂

 

2 svar på ”Matsedel v 44 – med höstlovsbonus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *