Matsedel v 6

Matsedel v 6

Dagarna rullar på… så där som det var för ett år sedan när vi satt i corontän. Vi försöker att äta bra, sova ordentligt, ta våra två dagliga promenader och ta hand om oss. Vi får väl se vad som händer med restriktionerna och om jobben börjar trilla in snart igen.

Nu har vi iaf klarat av januari och alla födelsedagar är över, något kilo upp blev det. Men vi har kört in på ”rätt väg” igen, så det är snart borta. Men som vanligt är det ju surt att det som går så snabbt att lägga på sej, inte alls går lika snabbt att ta bort. Livet ÄR orättvist 😛

Nu märker man iaf hur det blir ljusare ute för varje dag som går, allt blir lixom lättare då. Snön har regnat bort och fåglarna kvittrar som galna, så det känns som det finns ett liv även efter vintern!

Nu går vi mot ljusare och lättare tider. Några av er siktar säkert på Beach 2022, jag siktar på HFRAL – Hälsa för resten av livet. Nu kör vi!

Här är veckans matsedel:

Måndag: (Zucchini)Pasta med tomatsås (5 PP för allt, plus ev pasta)

Tisdag: Laxgryta med räkor (13-45 PP för hela grytan, plus ris)

Onsdag: Långpannekyckling (9-29 PP för hela gratängen)

Torsdag: Smakrik kasslergryta (29 PP för hela grytan, plus pasta)

Fredag: Tacopaj (53-67 PP för hela)

Lördag: Fläskfilégryta med champinjoner och spenat (26 PP för hela grytan, plus ris)

Söndag: Limeräkor (16-19 PP för all sås, plus pasta) 

Alla veckans rätter passar i matlådan, måndagens mat behöver bara göras med riktig pasta för att funka. Så gör mycket! Det är svårt att välja veckans favoriter, men måndag, tisdag och lördag får det nog bli… tisdag, onsdag och fredag är tydligen era favoriter om vi tittar på statistiken.

Som jag sagt i flera veckor nu så är det snart semmeldax, HÄR finns recept på olika semlor. Har ni tid och lust att fixa storkok, så finns det mängder med recept HÄR

Ha en riktigt fin vecka!

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *