Matsedel vecka 46

Matsedel vecka 46

Måndag och vägning. Jag har hållit mina PP och tagit massor med steg under veckan och allt såg bra ut ända till i fredags. Då kände jag hur kroppen svällde och fuskvägningen visade ett stort plus, utan anledning. Lördag visade ännu mer plus. Söndagen något mindre men ändå mer än befogat och jag fattade ingenting!

Veckans vägning visade 1,1 plus och jag vet att jag skött mej. Så jag började fundera så det knakade och det enda jag kan komma på är att jag i torsdags tog influensavaccinationen. Det enda som står som biverkan är feber och influensaliknande symptom, inget om viktuppgång. Men jag är rätt säker på att det är detta som gett mej plusen på vågen. Skit också! Så det där kilot som jag kämpat med en hel månad är nu tillbaka. Surt! Hoppas det iaf är lite mindre nästa vecka, trots att jag ska till Finland på Lakritsfestival.

Här är veckans matsedel. Recepten får ni om ni klickar på länkarna.

Måndag: Spagetti och Kasslersås
Tisdag: Chili con Carne
Onsdag: Krämig citron- och vitlökspasta
Torsdag: Fiskgratäng med spenat och pinjenötter
Fredag:  Filé i dragon- och senapssås
Lördag: Köttfärslasagne med keso men med quorn istf köttfärs
Söndag: Skink och lökpizza
Veckans sockerchock: Nutellakaka

Favoriten den här veckan är Filén i dragon och senapssås. Det är så snuskigt gott att jag nästan får rysningar!!! Vi gör lite extra av allt, eftersom det är mat som passar matlådan till jobbet. Å nutellakakan… vad ska man säga om den… Två ingredienser sen kommer man till nutellahimlen  🙂

Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *