Mer snö :-(

Mer snö :-(

Igår började det snöa igen. Idag ska det också snöa… och imorrn… och på lördag… ända till onsdag tydligen. Värst blir det i helgen och då ska vi hjälpa Martins föräldrar att flytta. Så det är väl självklart att vädret ska jäklas, det har ju allt annat gjort! På lördag ska det komma 1-3 dm nysnö och blåsa halv storm, den dagen ska ändå vara lindrigast. På lördag eftermiddag har vi hyrt en stor bil för att köra de större möblerna. Ska bli spännande att se hur villig den bilen är att göra som vi vill… Det är väl själva f-n att precis allt ska krångla!

Å det är inte bara flytten som krånglar. Min kropp håller på att säga upp sej verkar det som. Knät gör fortfarande ont, även om det är bättre. Andra knät är blåslaget efter mitt fall i måndags. Häromnatten vaknade jag och var kissnödig, sen kissade jag ungefär varannan minut under två timmar och det gjorde skiiitont. Det försvann dagen efter men kom tillbaka igår och då var det även blod i urinen under ett par timmar och sen försvann det. Idag är både knät och blåsan ok igen. Jag vet inte vad som händer med mej. Jag känner mej helt lugn, inte alls stressad. Det kanske är psykist, helt omedvetet?

Imorrn är jag ledig! Imorrn ska jag försöka att inte göra så mycket alls. Jag har suttit med min dagsljuslampa varje dag ett par timmar för att bli piggare, tror det funkar faktiskt. Fick först min gryningslampa förra året och får ett trevlig uppvaknande varje morgon med den. Nu när jag fyllde år fick jag en dagsljuslampa som står vi datorn och lyser starkt ljus i mina ögon. Man ska bli piggare av mina lampor och jag inbillar mej att man blir det. Tydligen håller inte kroppen med… Men det som inte dödar – härdar. Eller hur?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *