Nu är jag faktiskt trött på det här!

Nu är jag faktiskt trött på det här!

www.slutasnöa.nu! Vill inte ha mer snö! Bläää!

Är ledig idag och har fortfarande ont i knät. Alltså blir det ingen promenad idag… heller… gör det ont på måndag, så ska jag ringa vårdcentralen. Eftersom vi ska hjälpa Martins föräldrar och flytta imorrn så kommer jag nog ha ondare än idag. De bor på tredje våningen, utan hiss… Dessutom kommer det nog att bli en hel del skottande under helgen och även om man har snöslunga så ska man ju gå med den. Jag kommer gå med den MÅNGA gånger under helgen… blä!

Har märkt att folk är på väg att ge upp. Sen i måndags har våra medlemmar sett ganska ledsna ut. När man går ner i vikt vill man ju gärna röra på sej och det är svårt att bara komma ut på en promenad som det ser ut just nu. Här i Tumba har vi inte fått plogat sedan förra snöfallet, vägen utanför vårt hus är nästan oframkomlig. Vet inte om pengarna tagit slut eller om snöskottarna gett upp? Väger man då lite för mycket, så vågar man helt enkelt inte ge sej ut och gå i detta, med risk för att ramla och skada sej. Särskilt igår sa folk rakt ut att de håller på att ge upp allt om inte våren kommer snart. Flera sa att de snart begraver sej inomhus och bara skiter i allt.

Jag kan inte annat än hålla med. Jag är så trött på snön och började nästan grina i morse när jag såg att det kommit ännu mer under natten. Vi fick upp ytterdörren, men mer än så var det inte. Gången ut till garaget är översnöad och syns knappt. Imorrn ska det bli mer och då har vi hyrt en stor flyttbil som vi nu får be min pappa köra. Varken jag eller Martin vill ge oss på att köra en så stor bil i det vädret. Tyvärr är det enda chansen vi har att hjälpa till, annars hade vi nog ändrat flytthelg. Men vi började lite smått med de första kartongerna igår och tar eventuellt ett par turer idag. Imorrn blir det bara möbler vi kör.

Jag är trött på snön, men mer rädd för vad den ska ställa till med när den smälter. Var ska allt smältvatten ta vägen? Vi har inte ens en avloppsbrunn utanför oss på gatan… Det kommer vara vatten överallt och i värsta fall får vi översvämning både i garage och källare. Vi får nog se till att sprida smältsnön över hela tomten för att undvika det värsta. Men vattnet på vägen kan vi inte göra något åt… det kommer bli katastrof för många som bor här. Kan det inte bara vara maj nu?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.