Min favoritservis!

Min favoritservis!

*** I betalt samarbete med Frapp.se ***

Jag vet att ni sett den på mängder med bilder på min instagram och ni är också många som frågat vad den heter och var den går att köpa. Jag pratar såklart om min favoritservis Orient från Cult Design.

Vid ett av mina allra första besök på Formex träffade jag en otroligt fascinerande dam vid namn Marita. Vi pratade länge och hon berättade med stor passion om design och formgivning. Marita visade mej de första delarna av sin helt nya serie Orient. Jag föll direkt!

Jag fick en rosa mugg av henne, den blev min första del i en numera rätt stor samling. Den där rosa muggen har varit med på mängder med bilder, senare i sällskap av både fat, tekanna, tårtfat och en massa andra grejer. Jag älskar hela serien!

Nu finns Orient i flera färger, bla mörkare rosa, grafitgrå, vit och grön. Och delarna är huuuur många som helst. Marita har designat andra serier under åren, som jag också fått smakprover på… men jag återkommer ändå alltid till Orient som är och förblir min favorit. Den släpper jag aldrig! Serviesen är en av få saker som kommer att sparas och magasineras när vi flyttar in i husbilen.

Ja, detta är ett betalt inlägg. Men jag har nog aldrig kunnat stå så mycket för en produkt som jag gör med denna. Jag har mängder med bilder på servisen på min instagram, inte ett enda har varit betalt – bara detta enda på bloggen.

Om ni vill köpa delar av Orient så finns den hos rätt många återförsäljare. Cult Design har ingen egen försäljning, men Frapp.se är ett av de ställen där den kan köpas. Kanske ett julklappstips till någon, eller varför inte till dej själv?

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *