Min första helt lediga måndag!

Min första helt lediga måndag!

Så har den sista dagen på min första långlediga helg börjat. Min första helt lediga måndag! Dessutom har vi vänt blad i kalendern och sett att det numera är oktober… en månad närmare sommaren  🙂

Så; ny vecka och ny månad. En nystart kanske? Njae, iaf inte på vågen. För tredje måndagen i rad står det 61,5. Jag som vägde 61 prick när jag tjyvvägde mej i mitten av förra veckan… jäkla skit! Det är på helgen det trasslar till sej med choklad och större portioner. Så nu är det stramare tyglar som gäller! Nästa måndag SKA det så max 61 på vågen, gärna mindre. Uppfattat?!

Regnet vräker kanske inte ner utanför, men det är grått och trist och KALLT! Junior och Martin är i skolan och jag och Senior är lediga. Tanken är att vi ska åka och storhandla. Det brann på Ica Maxi igår, så det kanske finns någon liten brandrea? Hela veckans mat ska iaf inhandlas och ett gäng tomflaskor pantas. Senior får vara den goda sonen idag och hjälpa mej.

Vid 15 ska jag åka till min Farmor och fika med henne på det nya boendet. Jag tar med lite VV-kex som hon gillar, då blir hon nog glad. Det är dagens viktigaste syssla! I övrigt ska jag fixa lite julklappar. Två är färdiga och idag ska ytterligare två fixas.

Just nu har jag bara ett enda problem och det är vad som ska ätas till lunch… härligt att inte ha något värre att fundera på. Ha en fin dag everyhopa  🙂

Har haft Comviq så länge jag kan minnas och det har funkat smidigt nästan jämt. De problem som varit har löst ganska smidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *