Mina nya glasögon!

Mina nya glasögon!

Igår fick jag äntligen hem mina nya bågar. Äntligen och äntligen… 9 dagar är väl en helt ok leveranstid när designen är ens egen. Eller rättare sagt Martins, det var han som lyckades sno ihop bågarna som jag ville ha dem  🙂

Å här är resultatet:

Helt ok va?
Bilden är inte helt skarp, men men…
Om ni inte ser det så är skalmen i svart och det är tassavtryck i guld och mitt namn mellan tassavtrycken.

De här har jag alltså gjort på favoptic.se och de kostade mej hela 1645 kr! Då är de alltså min egen design, progressiva, antireflex och såna där som blir mörkare ju ljusare det är ute. Det tycker jag är himla bra!

De känns helt ok och är väldigt lätta. Men jag har ringt för att få extra mjuka ”näspluppar” eftersom jag känner ett litet skav även den här gången. Men inte alls som förut. Med de nya ”plupparna” hoppas jag att det ska bli perfekt, så att jag kan ha de här bågarna så länge jag behöver och tills min gråstarr är så pass dålig att jag kan få operation.

Vad tycker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *