Mina två motton i livet

Mina två motton i livet

Mina barn stönar så fort jag bara säger början… behandla andra (STÖN) som du själv vill bli behandlad… Det är mitt viktigaste motto i livet, det andra är… har du inget snällt att säga kan du lika gärna hålla tyst… det stönas lika högt då. Jag tycker att dessa motton är ganska självklara och enkla, men varför är det då så svårt att leva efter dem?
 
Jag gör verkligen mitt bästa för att efterleva dem och ofta går det riktigt bra. Men så blir man sårad av någon och tänker ”skitsamma”. Varför ska jag vara schysst när jag bara får skit tillbaka…. men jag härdar ut och gör så gott jag kan. Snällhet ger snällt tillbaka – jag måste tro på det, bara måste. Annars står jag inte ut!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *