Mingel med rosa bubblor

Mingel med rosa bubblor

I torsdags var jag inbjuden på sommarmingel på en mysig innergård på Östermalm. Men inte vilken innergård som helt, utan hemma hos Dominika P och Anders Borg 🙂

Det var Dominikas PR-byrå som bjöd in, för att vi skulle få smaka på Say Blush, ett rosa och i mitt tycke väldigt gott bubbel. Det brukar bli ganska små, mysiga och personliga tillställningar när Dominika, Nina och Torsten bjuder in. Så var det även i torsdags.

Jag hade träffat eller stött på de flesta gästerna förut, så det var helt ok att komma dit ensam eftersom Martin var iväg med jobbet. En som jag minglat förbi på olika vimmel men aldrig egentligen pratat med är Zubeyde som var med i Robinson för några år sedan. Vi började prata, alltså på riktigt prata, om livet, kärlek, sorg… allt! Och vi hade jättetrevligt. Vilken genommysig människa!

Dominika är också jättemysig. Vi fick vet hur bröllopsplanerna går, hur klänningen ska se ut och en massa annat spännande. Jag säger inget mer än att det kommer bli en härlig dag för dem!

Vi höll alltså till på innergården men behövde man gå på toaletten så var det den privata bostaden som gällde. Av respekt tog jag förstås inga bilder, men jag måste berätta om deras hall! Den är enorm! Och när man kommer in möts man av tre uppstoppade djurhuvuden, i mitten en stor kronhjort med horn och allt. Jag var helt oförberedd och fick en chock! Älgkrocken sitter lixom i fortfarande. Anders som gick med mej upp undrade nog om jag var mer än lovligt lättskrämd, men jag förklarade lite snabbt att vi krockat med en älg och jag numera har lite svårt med närhet till såna slags djur. Jag håller gärna avståndet kan man väl säga.

Eftermiddagen blev till kväll och vi minglade vidare tills vi blev utsparkade typ. Maten var god, bubblet var bubbligt och sällskapet var helt galet! Älskar när Dominika och hennes firma ställer till med fest. Hoppas det blir snart igen!

Å apropå Say Blush, det måste ni smaka – ett perfekt mingelbubbel!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *