Mycke nu… men kul!

Mycke nu… men kul!

Idag har jag en sån där dag när allt händer på en gång och livet snurrar lite för fort för min smak. Just nu börjar en period när det händer mycket och även om det är roliga grejer så blir jag lite uppstressad. Jag har ju absolut ingen stresströskel alls längre…

På måndag är det dax för Vårruset och idag hämtade jag den sista ingrediensen till deltagarnas goodiebags. Jag fick be pappa köra mej till stan för att hämta en stor låda med spännande grejer, den hade varit lite för stor och tung för att ta på tåget. Så nu är iaf det fixat och alla påsarna står i vardagsrummet och omöjliggör en städning… Jaja, på måndag är de väck! På tisdag ska jag städa och kippa mej och…

Idag är det jobb som vanligt och imorrn är jag ledig. Då ska jag jobba klart veckan, hämta paket och kolla runt lite i centrum. Jag måste ha en ny behå till klänningen jag ska ha på kusinens bröllop, jag tror att jag har bestämt mej för vilken klänning det blir… På lördag ska både jag och Martin på bloggevent på Rica Hotell. Dresskod är träningskäder så det blir iaf enkelt och sen ska vi frossa i en lunch med träningssnack och föreläsningar. Har en känsla av att goodiebagen blir helt ok och vi får ju två  🙂

Sen blir det en lugn söndag, men desto värre på måndag. Då ska jag vara på ytterligare ett bloggevent kl 8 (!) på morgonen… inte riktigt en tid som jag är van vid, men vad gör man inte för en gratis frukost och chans att köpa bra träningskläder lite billigare. Den goodiebagen blir också spännande. Direkt efter åker jag hem, lägger mej och sover, äter lunch, packar in alla våra goodiebags i bilen och drar till Vårruset. Kl 19 är det meningen att tävlingsguppen går ut och sen är det min tur. Vid 20.15 räknar vi med att alla ska vara i mål och då äter vi picknick i gröngräset tillsammans. Kollen på vädret är manisk just nu, det får bara inte bli regn!!!

Sen är det jobb som vanligt några dagar och på fredagen fyller min pappa år och på lördagen är det alltså dax för kusinens bröllop. Så en vecka med massor med skoj grejer, men lite för mycket ändå. Just jäklar! Bröllopspresent!!! Å när ska jag hinna skriva talet jag är ombedd att hålla??? Nästa söndag kommer att tillbringas i tv-soffan har jag en känsla av… men allt är kul och jag är tacksam över att jag få vara med på alla kuliga saker.

Dax för lunch, tupplur och iväg till jobbet. När sjutton ska jag hinna skriva veckobrevet??? Jaja, jobbet får komma lite inom parentes just nu, chefen är mutbar  😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *