Myser

Myser

Tänker tillbaka till tiden för ca 4 år sedan, då jag förbannade min ensamhet som var högst ofrivillig. Då, när jag hade ångest för helger och högtider. Jag hade inget emot att vara ensam, så länge jag valde det själv – men det gjorde jag ju aldrig… jag var ensam ändå.

Just nu är Martin och jobbar och jag skrotar runt här hemma och mår riktigt bra. Junior, jag och Baileys har myst i soffan och tittat på reprisen av ”Svagaste länken”. Det var ganska underhållande faktiskt. Jag har kört igång en tvätt, plockat lite, skrivit lite på veckobrevet och pysslat runt lite i allra största allmänhet.

Imorrn ska vi besöka Lilla Farmor igen. Farmor som var på rymmen igår… hon skulle förmodligen gå hem till mamma och pappa, men gick lite fel och hamnade på vårdcentralen. Därifrån ringde de till min pappa som befinner sej på Öland… eftersom ingen kunde hämta henne blev hon hemkörd av färdtjänsten. Det är en bra bit att gå till vårdcentralen, så hon sov nog gott inatt  🙂

Jag har ropat in en blus och två koftor till henne på Tradera och ska se om jag kan få tag på en eller två behå till henne till imorrn. Jag funderar på om jag inte ska slå in allt i ett stort paket som hon kan få öppna. Så blir det lite av julafton i förtid lixom… man vet ju faktiskt inte om hon kan vara med  i år… varje dag kan ju faktiskt vara den sista i den åldern. Å hon gillar paket, så det skulle hon nog uppskatta.

Önskar det var fredag idag så jag kunde fortsätta att lulla runt här hemma. Inte för att jag inte har lust att jobba, utan för att jag har så mysigt just nu. Men Martin är snart på väg hem, då är det sushi-dax och sen jobb. Men imorrn är det fredag, då kan jag göra vad jag vill!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *